Køb af Berner Sennen hvalp

4 mdrs. hvalp Tykhøjet Gård`s Eileen

Ved køb af hvalp hos kennel Tykhøjet Gård kan der først aftales endeligt køb efter besøg på kennelen, hvor du som køber ved selvsyn kan konstatere om hundene, stedet og jeg lever op til de forventninger du/I måtte have til det sted hvor I gerne vil have jeres kommende familie medlem fra.

Det samme gælder den anden vej, jeg holder meget af mine hvalpe, og gør hvad jeg kan for at finde et godt og blivende hjem til dem, hvor der gerne skal være den interesse og tid til hunden, som den har krav på.Husk jeg har satset på en levealder der går 8-12 år ud i fremtiden.

Der er åbent hus for hvalpekøberne en gang hver weekend når hvalpene er blevet 3 uger, det er altid rigtig hyggeligt og hvalpekøberne plejer gerne at ville lære hinanden at kende, når først aftalen er helt på plads med hvert hold nye ejere.

Der bliver skrevet kontrakt på hvalpene ved afhentning, heri indgår forpligtelse til at HD og AA fotografere hvalpen. Samt ved evt. omplacering at jeg har første ret til at tilbage købe hvalpen for et symbolsk beløb. At hvalpen ikke kan overføres til andre hundeklubber eller udstilles/avle i andet end FCI regi. At jeg får besked ved sygdom og død, samt hvad hunden er død af.

Bernere fødes oftest med ulvekløer, der kan være 1 eller 2, man må være opmærksom på, at det er forbudt at fjerne dem,  kun må dyrlæger senere i livet fjerne dem,  hvis de generer hunden.  Derfor er ulvekløer ikke en fejl, og vil derfor ikke blive nævnt i kontrakten, om de nævnes i Sundhedsundersøgelse når de er 7 uger,  er forskelligt fra dyrlæge til dyrlæge. 

Det man får ved køb af hvalp hos kennel Tykhøjet Gård:

En vel stimuleret og socialiseret hvalp, der er vant til at have halsbånd på fra helt lille, og derfor hurtigere lærer at gå i snor. Har prøvet at køre i bil nogle gange og som i det hele taget er med i min dagligdag, desuden kommer de ud så tit som muligt, så snart de kan begynde at gå selv, det giver dem en god fornemmelse af renlighed, og at det er bedre at besørge ude. Faktisk tilbringer jeg de første uger temmelig meget tid på gulvet sammen med de små.

Snor og halsbånd medfølger, så hvalpen evt. kan luftes i snor på vej til sit nye hjem.

Dyrlæge kontrolleret og vaccineret 1 gang

Den har fået 2 ormekure.

Sygeforsikring den første måned.

Nye billeder sættes på hjemmesiden af hver enkelt hvalp hver uge.

ID mærket med chip og registreret i Dansk hunderegister.

DKK stamtavle som er garanti for dens stamtræ og adgangs billet til udstillinger, træningspladser, konkurrencer, hundehygge i bernerklubben med ligesindede, avl m.m.

Køber er altid velkommen til at kontakte mig for hjælp og råd, og jeg fryder mig over alle besøg af "mine" hvalpe, altid.