Engelske undulater
Nyhed her, 2 nymfehunner
Unger 2018
Der er ingen Meyerspapegøjer i øjeblikket.
24-11-2015. Jeg har ikke længere dværgpapegøjer, da jeg har mindre plads nu, så valgte jeg at afhænde dem. 
Jeg har nu engelske undulater i spændende farver, kun i blå serie. Jeg håndterer unger til tamfugle, hvis jeg skønner at jeg ikke selv skal bruge dem i avl. Der sælges en gang imellem voksne fra.

Hvis nogen er interesseret i Meyerspapegøjer, så send mig en mail eller ring, jeg får ikke svaret på forespørgsler i gæstebogen. 
Texas Clearbody Himmelblå

Skyggevinge grå og kobolt blå.
26-06-2014 Jeg har fået en lille Rødkronet Congo til håndopmadning, forældrene passede den ikke godt nok, så den var næsten død da ejeren valgte at prøve at tage den ind for at redde den. Den havde været kold længe og jeg har haft mange problemer med maven, men nu er den endelig helt okay og en dejlig lille trold, tror den bliver en vildt lækker papegøje, de skulle have et helt fantastisk sind, så jeg glæder mig til at se dens personlighed når den bliver lidt større.

Congo, Meyers og en af dværgene vil kunne ses i Maxizoo i Odense d. 20/7 fra kl. 10.00, hvor foreningen Danske Tamfugle har lovet at komme med tamme fugle og svare på spørgsmål fra kunderne og vise fugle frem.
Lille rødkronet congo.
Willow og Chili
Billede af mine sidste to håndopmadede meyers herunder, Willow bliver hos mig og Chili rejser til Sjælland på søndag, til en ung dame der har ventet i et år på at få en lille meyerspige.
Det er to helt fantastiske piger, og jeg ville gerne have beholdt dem begge her hos mig, men en aftale er en aftale.

Willow forrest og Chili bagved.
28-04-2014. Skipper er død her i foråret, hendes mage slog hende ihjel, hun ville ikke være med til at yngle sammen med ham, og det var åbenbart for frustrende for ham. Derfor er jeg helt udgået for tamme Meyers og hannen som var tilbage har jeg solgt, da jeg ikke havde lyst til at beholde ham efter det.

Jeg fandt heldigvis hurtigt 2 små Meyers unger som lige nu er under håndopmadning hos mig, den ene bliver hos mig, hun er døbt Willow, så kære er de, sådan nogle små hyggefiser.
To små Meyers hygger med mor under tæppet, 7.5 uge gamle
12-11-2013. Så er araèrne flyttet til Lolland, ned til en opdrætter af forskellige araèr. Der blev godt nok lidt tomt.
De nyder at komme ud hver dag.
28-10-2013 Begge soldaterpiger er nu i voliere hele tiden, da vejret har været så mildt for årstiden, har de været meget derude i forvejen, og en dag besluttede jeg at det var nemmere at lade dem blive der hele tiden, da de godt kan nå at vænne sig til kulden inden vinter, det er simpelthen fordi de viser at de vil helst være derude, og jeg føler at de vil have det bedst i voliere på fuld tid, jeg går selvfølgelig ind og snakker med dem hver dag.
Men begge er til salg, og  helst til voliere.

17-10-2013 Så er begge soldatere store og uafhængige, de flyver over det hele og skal undersøge alting. Dna testen viste at det er to piger, meget overraskende da den ene er meget stor, så de virkede som et oplagt par, men det er de altså ikke.
De er ude i voliere nogle timer hver dag, de bliver så dejlig rolige når de har været derude, ellers er de nogle værre krudttønder der har behov for at brænde en masse energi af.
Derfor er begge også til salg, jeg har vurderet, at jeg simpelthen ikke har tid nok til at tage mig af dem nogle timer hver dag.
Det er jeg lidt træt af da de er et par super smukke og dejlige fugle, med deres egen mening om tingene.

Soldat 3,5 mdr.
21/8 Så er der ankommet to små soldater araèr, for lidt over 14 dage siden, de er simpelthen kære.
soldaterara 5-6 uger
Soldaterara unge
Min veninde Madhuri og ungerne og min gamle hund Wiona.
1-4-2013 Begge Meyersunger er nu flyttet, jeg var virkelig i tvivl om den sidste af dem også skulle flytte, og havde et stykke tid besluttet alligevel at beholde den, de var simpelthen så kære.
Men Skipper var så jaloux på dem, at hun bed mig fordi jeg sad og hyggede med den sidste af ungerne, noget hun aldrig har gjort i de ti år jeg har haft hende, så efter at have fået tilbudt en volierehan på 7 år som har mistet sin hun, besluttede jeg efter meget vaklen frem og tilbage at købe ham, og sælge den sidste af ungerne i stedet. Han vil jo aldrig komme for også at blive snakket med, så Skipper vil have mig i fred, desuden håber jeg at han kan lære hende lidt manerer, for hun var godt nok hård ved stakkels Piv indimellem. 

11-03-2013 Så er Meyersungerne ved at være klar til at flyve hjemmefra, de flyver hurtigt og meget sikkert nu, de første dage de fløj var ellers sjove, de drattede ned alle vegne, så hundene var klar til hurtigt at flytte sig, når de fik en blafrende unge i hovedet, Gabi min hvalp på 5 mdr. synes ellers det var spændende, men knap så spændende at mor sagde nej til at lege med dem, øv. Ungerne er ihvertfald vant til hunde, den ene af dem er begyndt at lande på ryggen af hundene med vilje, skøre fugl.
Vi er nede på 1 gang håndopmadning om dagen nu, og det er ikke mange mundfulde de tager, så det stopper vi med i løbet af et par dage. De spiser stort set alt, men har også fra 5-6 ugers alderen haft adgang til et stort udbud af frugt-grønt og nødder, samt pellets og frø, frøene har de først fået lært at knække den sidste uges tid.
De er herlige og lander meget på hovedet af mig, de er gerne ude af buret samtidig med Skipper på næsten 11 år, men hun er godt nok trætte af dem, så derfor beholder jeg ikke den ene som det ellers var planen, hvis hun ville have en ny makker, derfor er den anden nu også blevet sat til salg. 
Den første jeg satte til salg er reserveret til en køber i København og bliver hentet om en uges tid.
7-8 uger på billedet.
11-2-2013. Her trænges vist til lidt opdatering, i november 2012 fandt jeg Piv liggende død i volieren om morgenen da jeg kom derover, han havde brækket halsen. Skipper min hun ville ikke være derovre selv, så jeg tog hende ind under jakken og med ind. Så nu sidder hun i bur inde i køkkenet, noget hun virker godt tilfreds med, hun har ligesom jeg aldrig kunnet lide kulde. 

Den 9 januar ringede en bekendt og spurgte om jeg ville håndopmade to meyersunger for ham, da der blev lovet stærk frost, så ellers ville de dø, det kunne jeg jo ikke lade være med, det er dem på billedet herunder efter små fem uger, de er de største meyers jeg nogensinde har håndopmadet. Flotte med meget gult. Forældrene er nu også store, så det er jo forståeligt at ungerne også bliver det. 
Mindst en af den skal sælges, hvis nogen skulle være interesseret, Meyers er ret stille papegøjer. 
Meyersunger ca. 5-6 uger gamle
Meyerspapegøjerne Piv og Skipper
Jeg havde forelsket mig i meyerspapegøjen, men måtte igennem et større detektivarbejde og ventetid på 1 år, inden det endelig lykkedes mig at få Skipper, heldigvis gik der derefter kun 2 mdr. inden Piv kom til.
Skipper var 1½ år da jeg købte hende af en pige der var træt af hende, godt for mig for hun er den mest pragtfulde lille papegøje i dag og et nussehoved uden lige, i begyndelsen var hun ellers noget mistroisk da sidste ejer havde slået hende, men efter nogle måneder var tilliden der og jeg har nu haft hende i 10½ år. Piv var kun 14 dage gammel da jeg fik ham og måtte håndopmade ham, fordi samtlige søskende var døde af kulde i reden, de fleste meyers yngler om vinteren så hvis ikke der er opvarmede reder eller indervolierer går det ikke altid godt.