Mine meget savnede hunde
Overskrift 1
24.11.2007-15.06.2017 Tykhøjet Gård`s Celina kunne ikke mere, et nyt stort anfald af bronkitis og svigtende bagpart, blev for meget. Jeg vil altid savne min søde pige
Tykhøjet Gård's Celina
DK CH Bernario Wiona 01.04.2005- 24.08.2014

Min smukke og ualmindelig kærlige drømmehund, har fået fred, ryggen har drillet i perioder siden en lokal dyrlæge trak den første hvalp igennem bækkenet på hende, hvor der absolut ingen plads var, det gav hende mèn for livet, og vi har været til kiropraktorer m.m. af og til i årene efter, trods alt var hun altid glad og med på hvad som helst, og nåede at blive næsten 9 år og 5 mdr. men nu var det blevet så slemt at hun blev nødt til at få fred.

Jeg vil altid bevare den smukkeste og gladeste hund jeg har haft i mit hjerte, hun var en ener og jeg vil altid savne hende.
DK CH Bernario Wiona
Søde og smukke Nelli

Min første berner sennen var fra kennel Vollenweider, hun hed Vollenweider`s Nelli, en pragtfuld pige med et sind der gjorde at jeg for evigt elsker bernere.
Nelli var efter Tertzo`s Fairytale Prince og Mariasminde`s Acca, desværre begyndte hendes søskende allerede at dø af kræft fra 4 års alderen, og Nelli døde 5 år gammel, sandsynligvis af MH den arvelige kræftform, da hun havde tumorer i næsten alle indre organer.

Da jeg fandt ud af det, havde jeg allerede beholdt Maja, den eneste pige Nelli fik i de to kuld hun blev mor til, jeg håbede at Maja`s far Amordoro`s Victororry kunne indvirke på hendes chancer for at leve længere, da han blev næsten 10 år gammel og så vidt jeg ved ikke døde af kræft, men Maja fik alligevel sygdommen, men hun fik da et år mere end sin mor, da hun nåede at blive godt 6 år.
Jeg savner de to piger utrolig meget, men er i dag meget glad for at Maja aldrig fik hvalpe, og jeg er slået ind på nye linier fra udlandet i min avl, hvor der er mange hunde der er blevet gamle bag dem, det har jeg opdaget er utrolig vigtigt.
Vi skal have mange flere gamle bernere igen.

Maja